Despre noi

Traventuras

Întreprindere socială de educație și evenimente outdoor

Cine suntem

Traventuras s-a născut dintr-o iubire mare față de natură și oameni. Este o întreprindere socială menită să aproprie comunitatea din județul Mehedinți de apă și pădure – de natură, în general.
Numele oficial al companiei reprezintă și moto-ul său, un îndemn care transmite mișcare, efervescență, acțiune: Hai afară!

Viziunea noastră
Transformăm educația experiențială într-un mijloc viabil de luptă împotriva sărăciei

Misiunea noastră
Susținem educația copiilor și tinerilor astfel încât cei mai vulnerabili membri ai societății să aibă acces la un viitor demn

Obiectiv principal
100% din profitul realizat este direcționat cauzei sociale

Întreprinderea socială sc Hai Afara srl a primit sprijin financiar din partea Primăriei Municipiului Drobeta Turnu Severin, astfel încât am reușit să punem la punct procesele noastre interne, să cumpărăm tot felul de echipamente pe care le folosim în evenimente, să avem primii angajați – și inclusiv să creăm acest website. Suntem profund recunoscători pentru încrederea pe care au avut-o în noi și pentru gura mare de oxigen pe care ne-au oferit-o la început de drum!

Hai cu noi

pe Apă
evenimente în canoe, caiace și SUP-uri

pe Jos
evenimente în bocanci, prin păduri, dealuri și munți

pe Bicicletă
evenimente pe biciclete, peste dealuri și pe lângă ape

Contact

Ne bucurăm să interacționăm cu voi pe Social Media, la telefon sau prin email. Haideți să construim împreună o comunitate mare de oameni care iubesc natura și iubesc să fie afară:

%d bloggers like this: