pe Bicicletă

Mersul cu bicicleta este poate cel mai ofertant dintre toate tipurile de deplasare: prinzi ceva viteză, dar poți opri des, cu ușurință, ori de câte ori simți că trebuie să faci o poză sau să iei o pauză.

Organizăm ture în natură coordonate de noi, prin păduri, pe marginea râurilor sau pe dealuri, dar mereu pe drum – traseul îl stabilim împreună, la fel și activitățile pe care le vom face.

Bicicleta o aduceți voi – și tot voi sunteți cei care o îngrijiți.

Turele pot avea durată variabilă, de la câteva ore la câteva zile – iar pentru turele lungi, alegem împreună dacă dormim la cort sau la pensiune.

Aceste evenimente se organizează doar pentru grupuri de minim 7 persoane.

Prețuri pentru ture aproape de casă:

120 lei / pers / tură*

Pentru Cercetași, avem o reducere specială de 40%.

*tarifele încep de la această sumă și se modifică în funcție de destinația pe care v-o doriți voi

Contactați-ne:

Tel: 0755.017.016

Email: team.traventuras@gmail.com
FB / Instagram: Traventuras

Despre turele pe bicicletă (regulile noastre):
Bicicleta pe care o veți folosi este a voastră – e mai simplu astfel, întrucât deja o cunoașteți, iar ea vă cunoaște pe voi. De asemenea, intră în responsabilitatea voastră să o îngrijiți așa cum trebuie: să îi faceți un mic service înainte, să îi verificați frânele, să aveți cum repara o pană etc.
Transportul bicicletelor poate fi făcut de către voi, sau de către noi (caz în care, va exista o taxă în plus). De obicei, pentru turele de mai multe zile, vom închira o remorcă care ne poate transporta lucrurile, dar și bicicletele.
Este bine să aveți la voi o sticlă cu apă, pălărie de soare, ceva de-ale gurii și cremă cu protecție.
Ne ghidăm ieșirile după câteva valori, pe care sperăm să le împărtășiți cu noi: responsabilitate, inițiativă, perseverență și compasiune. Motivul principal pentru care ne place să mergem în natură este că învățăm la fiecare pas. Vine la pachet cu a avea încredere în oamenii de lângă tine – dar și în tine însuți/însăți. Și mai vine la pachet cu dezvoltarea de soft skills și evoluția ca om.

Măsuri speciale Covid-19

Reguli de asumare a responsabilității


%d bloggers like this: