pe Apă

A fi pe apă este echivalent cu a-ți găsi echilibrul. Dacă și tu ești iubitor/oare de apă, ai venit în locul potrivit!

Organizăm ture coordonate de noi, sau îți închiriem ție echipamentul necesar: canoe, SUP sau caiace (SUP-urile noastre au câte 2 scaune, transformându-se în caiace).

Canoele au 3 sau 4 locuri (care pot fi ocupate toate, dar nu este necesar), iar în prețul lor intră vesta de salvare și pagaia. Canoele trebuie ridicate de la sediul nostru – altfel, se adaugă un cost de transport până la locul unde vreți să le puneți pe apă (3 lei / km, calculat doar one-way).

Echipamentul “bun de udat” îl aduceți voi (ideal, sandale tip Teva și pantaloni scurți), la fel și crema de soare cu sticla de apă și șapca.

Prețuri pentru închirierea canoelor:

280 lei / canoe / tură* (între 4 – 12 ore de când sunt preluate de la noi)

160 lei / canoe / 4 ore (doar în intervalele: 09:00 – 13:00 sau 16:00 – 20:00)

60 lei / canoe / oră

Pentru Cercetași, avem o reducere specială de 20%.

*dacă vă doriți ture mai mari de o zi: tariful se înmulțește cu numărul de zile. Grupurile care închiriază mai mult de 4 canoe au o reducere de 20%

Contactați-ne:

Tel: 0755.017.016

Email: team.traventuras@gmail.com
FB / Instagram: Traventuras

Despre închirierea de canoe (regulile noastre):
Canoele noastre sunt confecționate dintr-o combinație de plastic și fibră de sticlă.
Sunt destul de grele, dar și extrem de stabile pe apă.
Ne bazăm pe clienții noștri să vină să le ia direct de la sediul din Dr Tr Severin – sau, atunci când suntem plecați cu ele, să ne ajute să le luăm din remorcă și să le urcăm la loc după ce ei se dau pe apă.
Este dificil să răsturnați o astfel de canoe – trebuie să vă doriți cu adevărat. Noi, spre exemplu, pentru a exersa tot felul de situații, tragem de ele la maxim când suntem pe apă și abia-abia reușim să le răsturnăm. Desigur, oamenii din canoe sunt mai ușor de răsturnat – iar primul lucru pe care trebuie să-l rețineți e că veți avea un șoc la contactul cu apa. Dar nu veți păți nimic. Fiecare dintre clienții noștri are vestă de salvare.
Vestele de salvare sunt obligatorii pe tot parcursul plimbării cu canoea – indiferent dacă știți sau nu să înotați.
Este bine să aveți la voi o sticlă cu apă, pălărie de soare și cremă cu protecție.
Din păcate, noi nu facem (încă) ture cu canoea, ci doar vă închiriem cu mare drag echipamentul – iar voi sunteți responsabili pentru alegerile pe care le faceți, unde mergeți cu el. Și cum aveți grijă de el.
Ne așteptăm să primim canoele înapoi în stare bună – iar, dacă vor exista lovituri sau dovezi ale unei utilizări necorespunzătoare, sperăm să ne înțelegem cu voi pentru compensație. Nu prea ne place să dezbatem subiecte din astea timp îndelungat – vă rugăm să aveți grijă de echipamente.
Ne ghidăm ieșirile după câteva valori, pe care sperăm să le împărtășiți cu noi: responsabilitate, inițiativă, perseverență și compasiune. Motivul principal pentru care ne place să mergem în natură este că învățăm la fiecare pas. Vine la pachet cu a avea încredere în oamenii de lângă tine – dar și în tine însuți/însăți. Și mai vine la pachet cu dezvoltarea soft skills și evoluția ca om.

Măsuri speciale Covid-19

Reguli de asumare a responsabilității


%d bloggers like this: