pe Jos

Plimbările în natură nu sunt despre atingerea vreunui vârf de munte impresionant. Așa cum le vedem noi, evenimentele pe jos ne reamintesc să luăm lucrurile pas cu pas, să ne bucurăm de fiecare moment în parte și să apreciem frumusețea măruntă care se află peste tot în jurul nostru.

Organizăm ture în natură coordonate de noi, prin păduri, pe marginea lacurilor, pe dealuri sau pe munți – traseul îl stabilim împreună, la fel și activitățile pe care le vom face.

Facilităm conectarea cu o firmă de transport parteneră, precum și cu instituțiile care administrează parcurile unde vom merge.

Echipamentele le aduceți voi, iar bocancii sunt esențiali.

Aceste evenimente se organizează doar pentru grupuri de minim 7 persoane.

Prețuri pentru ture aproape de casă:

120 lei / pers / tură*

Pentru Cercetași, avem o reducere specială de 40%.

*tarifele încep de la această sumă și se modifică în funcție de destinația pe care v-o doriți voi

Contactați-ne:

Tel: 0755.017.016

Email: team.traventuras@gmail.com
FB / Instagram: Traventuras

Despre turele pe jos (regulile noastre):
Încălțămintea este foarte importantă atunci când ieșim în natură: talpă groasă (ideal, tip Vibram), protecție peste glezne și un număr mai mare (astfel încât coborârile să fie mai simple).
Vă aducem noi bețele de mers – foarte importante la orice tip de ieșire, pentru că aduc stabilitate corpului și protejează genunchii pe termen lung.
Transportul intră în prețul pe care l-am afișat mai sus, dar el este plătit separat, direct firmei noastre partenere.
Este bine să aveți la voi o sticlă cu apă, pălărie de soare, ceva de-ale gurii și cremă cu protecție.
Ne ghidăm ieșirile după câteva valori, pe care sperăm să le împărtășiți cu noi: responsabilitate, inițiativă, perseverență și compasiune. Motivul principal pentru care ne place să mergem în natură este că învățăm la fiecare pas. Vine la pachet cu a avea încredere în oamenii de lângă tine – dar și în tine însuți/însăți. Și mai vine la pachet cu dezvoltarea soft skills și evoluția ca om.

Măsuri speciale Covid-19

Reguli de asumare a responsabilității


%d bloggers like this: