Măsuri speciale Covid-19

Vă rugăm să citiți Regulile noastre și aceste măsuri speciale. Pentru a limita consumul de hârtie, ne dorim să obținem acordul vostru prin completarea formularului de pe prima pagină.

Noi vom dezinfecta / curăța canoele, padelele, vestele de salvare și restul echipamentelor în mod regulat. Dacă ceva nu vi se pare suficient de sanitar, vă rugăm să ne anunțați și vom avea grijă de problemă cât mai curând posibil.

Stați la cel puțin 2 metri distanță față de ceilalți („distanțare socială”) și luați toate măsurile pentru a preveni COVID-19

Vă rugăm să rămâneți acasă dacă vă îmbolnăviți. Dacă aveți un risc ridicat, aceasta nu este o activitate recomandată. Dacă sunteți bolnav de COVID-19, ați fost expus recent (în termen de 14 zile) la cineva cu COVID-19 sau pur și simplu nu vă simțiți bine, nu vizitați zonele publice, inclusiv parcuri sau facilități de agrement.

Spălați-vă des pe mâini cu apă și săpun timp de cel puțin 20 de secunde, în special după ce mergeți la baie, înainte de a mânca și după suflarea nasului, tuse sau strănut. Acoperiți-vă întotdeauna gura atunci când tușiți și strănutați în interiorul cotului.

Folosiți gel dezinfectant cu cel puțin 60% alcool pentru a fi utilizat dacă nu sunt disponibile săpun și apă.

Vă rugăm să respectați măsurile de precauție în vigoare pentru a menține siguranța personalului și a vizitatorilor. Ne rezervăm dreptul de a solicita vizitatorilor să respecte măsurile de precauție, să cerem vizitatorilor care nu se conformează să plece sau să ne închidem imediat dacă considerăm că nu sunt respectate precauțiile.
Pentru a afla măsurile de precauție actualizate, vă rugăm să consultați aici.


%d bloggers like this: